JGA webshop

JGA werd in 1928 opgericht door Johan Gustaf Andersson. Sinds de oprichting in de jaren vijftig is het bedrijf blijven groeien dankzij de inzet van de toegewijde mensen, zowel in de productie als in het management. Vandaag de dag wordt JGA geleid door de vierde generatie van de Andersson familie en is het een volledig familiebedrijf gebleven.

JGA produceert 250.000 m³ hout per jaar met behulp van 500.000 m³ grondstof geleverd door particuliere boseigenaren en andere leveranciers in het zuiden van Zweden. Dit maakt JGA een van de grootste particuliere zagerijen in het zuiden van Zweden.

Het hout wordt voornamelijk geleverd aan de industrie en de detailhandel in Zweden en Europa. Ongeveer 60% wordt voornamelijk geëxporteerd naar Denemarken, Nederland, Polen en het Verenigd Koninkrijk.

Samen met JGA hebben we een volwaardig Pick-a-Pack systeem ontwikkeld. JGA heeft een voorraad in Linneryd die op de webshop staat. Klanten kunnen “realtime” de beschikbare voorraad inzien en ze kunnen daaruit direct afroepen plaatsen, die dan binnen enkele dagen in NL geleverd worden. De voorraad is kant-en-klaar geschaafd met ronde hoekjes, meeste kopmaten zijn sterktegesorteerd (C24), standaard verpakt in halve-pakken (met 2 kwart-pakken) 

JGA is gecertificeerd volgens ISO 9001 en ISO 14001. en heeft ook PEFC en FSC®-certificering. 

Scroll naar boven